Eugen Dumbrava

 Eugen este psiholog. Prin activități de consultanță, training și HR Management, a confirmat că îi place să se ocupe de oameni, generând bucurii mici și mari, cât și multă motivare. Îi place să surprindă, activeze și dezvolte lucrurile importante din viață lui, dar și din viețile celor pe care i-a întâlnit. 
  
 Are o experiență de 12 ani în domeniul resurselor umane și în business operațional. În urmă absolvirii unui master la Universitatea din București, s-a specializat în psihologie organizaționala, iar în prezent aprofundează - în cadrul unui program doctoral la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca - problematică spinoasă a gestionarii emoțiilor pozitive și negative. 
  
 Aria lui de preocupări mai cuprinde interesul pentru neuroștiințe și cercetarea din științele sociale. Îi place să-i ajute pe oamenii care își doresc să se cunoască, pentru că, așa cum ne spune și el, poți adaugă 5 zile fiecărei săptămîni, dacă reușești să experimentezi și să hrănești starea de bine din viață ta. În plus, Eugen crede că zîmbetul rămîne în continuare cea mai ieftină operație estetică. 
  
 Eugen te-așteaptă pentru o discuție la cabinet atunci când te-ncolțesc fricile, trecutul ori alte sentimente sâcâitoare.  

Info

Eugen Dumbrava

0723 518 379