Cristina Crintea

Cristina este psihoterapeut sub supervizare certificat de Colegiul Psihologilor din Romania, Federația Romană de Psihoterapie și Asociația Romană de Psihoterapie Psihanalitică, medic primar Sănătate Publică și Management și formator acreditat CNFPA și CNPS.
  
 Formarea sa ca psihoterapeut cuprinde cursuri de lungă durată în cadrul €œFundatiei româno-olandeze pentru psihoterapia psihanalitica. O parte din orele de educație continuă pe care Cristina le-a urmat sunt: Acțiune și interpretare - psihoterapia psihanalitică între modulare de stare și schimbare de perspective, seducția anacliticului și continerea eroticului, lumea interacțională a bebelușului, mentalizarea și procesele de reglare a afectelor și impactul lor asupra procesului terapeutic,  pluralismul în psihanaliză. 
  
 Printre preocupările sale se număra modul în care funcționează oamenii, cum comunică, relaționează, jocurile din relații și oportunitatea și/sau necesitatea lor în existența fiecăruia 
  
 În practica sa privată oferă servicii de consiliere psihologică individuală și  psihoterapie. 
  
 Cristina afirmă că în drumul lor de a găsi răspunsuri, oamenii ajung să privească mai des, părțile dure, cu asperități decât pe cele frumoase. Astfel, pe fața oamenilor apare dezamăgire, grija, frustrarea. Ea afirmă că. multe persoane simt viața precum o plimbare într-un roller coaster: trăiesc momentele de bucurie, plăcere, amestecate cu durere, furie, rușine. Puterea de a avea o călătorie plăcută, de a fi mereu în urcare, Cristina consideraă că ține de construcția interioară a fiecăruia și de efortul pe care fiecare din noi e dispus să îl facă. Ea vă invită în cabinet pentru a învață cum să rămâneți cât mai mult pe înălțimea vârfurilor, evitând cât mai des adâncimea căderilor.

Pe Cristina o puteti gasi la cabinet: https://www.reginamaria.ro/medici/crintea-cristina-id-3346-cmsid-8

Info

Cristina Crintea