Corina Georgescu

 Corina Georgescu este psihoterapeut acreditat de Colegiul psihologilor din România. În 2006-2007, a efectuat un stagiu voluntar în Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia, pentru aprofundarea metodelor de diagnoză și tratament. Are un Master în Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale și studii de formare în Terapie și Hipnoză Eriksoniană. 
  
 De-a lungul experienței sale de peste un deceniu, Corina a avut ocazia să lucreze cu persoane diferite atât ca vârstă, profesie, cât și ca provocări cu care aceștia se prezentau la cabinet (învățământ, sistem bancar, televiziune, artă, marketing, management, studenți, persoane bolnave de boli letale, etc). 
  
 A ajutat pacienți suferind de anxietate, depresie, adicții, comportamente compulsive, stres, fobii, traume, atacuri de panică, probleme de cuplu și de familie, stimă de sine scăzută, tulburări alimentare, probleme legate de muncă sau de relaționare. 
  
 Pentru cei care nu locuiesc în București sau călătoresc mult, Corina folosește cu succes  soluții de terapie online precum tele/ video conferința (Skype) 
  
 Este membru al Colegiului Psihologilor din România, Asociației de Relaxare, Hipnoză și Terapie Eriksoniană, Federației Română de Psihoterapie. 

Info

Corina Georgescu

0723 161 832