Andreea Pandelache

Andreea este psihoterapeut și coach. Are peste 17 ani de experiență în consultanță în resurse umane, precum și în organizații, în proiecte de dezvoltare organizațională și training.

Formarea de bază este în psihoterapie ericksoniana și hipnoză clinică, urmată de alte formări continue în diverse alte școli de psihoterapie: Tranzacțional Analysis Fundamentals, Games and Enactments (Bill Cornell, USA), Traumatic System (Helene Cardot , France), Psihotraumatologie (IPPA institute), Interviul Motivațional în adicții, Brief Therapy.

Coaching-ul este o metodă de acompaniere reflectivă și profundă, care completează psihoterapia, atunci când vrei să aduci mai multă claritate, conștientizare, dar și acțiune, direcție. Școlile de coaching parcurse sunt: Solution Focused Coaching, Coaching Sistemic (Metasystems Coaching) și Transformative Coaching  (Coaching Masters Academy).

Andreea consideră că atât psihoterapia, cât și coaching-ul, ne conduc spre sufletul celui din față noastră, către potențialul fiecăruia de a deveni și de a fi mai bun. Sensul psihoterapiei este de a aduce claritate interioară și vitalitate, prin accepatarea și asumarea responsabilității față de noi înșine, astfel încât să ne putem trăi viață cu sens și bucurie. Ajungem la toate acestea prin alegerile și acțiunile pe care luăm în fiecare zi, pas cu pas, deoarece „suferință este necesară până când conștientizăm că nu este necesară” - Eckhart Tolle.

Este pasionată de emoții și intuiție, de mintea umană, de dinamică psihologică individuală, dar și din organizații și societate. Consideră că e o lege a naturii princare oamenii pot genera transformări pozitive în ceilalți oameni, prin conectarea ancestrală la nivel mental pe care o avem. Uneori transformarea poate fi declanșată prin intermediul unor întâlniri și insight-uri de moment, uneori prin procese ghidate așa cum este psihoterapia, coachingul sau oricea alt proces similar. Atunci când facem liniște în interiorul nostru și ne adresăm întrebări cu curiozitate și compasiune, totul se limpezește, prinde sens și găsim resursele interioare pentru ceea ce vrem să facem.

Info

Andreea Pandelache

0744441292