Andreea Oprea

Andreea este psiholog și psihoterapeut cu drept de liberă practică, atestat de Colegiul Psihologilor din România. A absolvit Facultatea de Psihologie a Universității Titu Maiorescu, Masterul în Psihoterapii Cognitiv Comportamentale și cursul de formare în cadrul Asociației de Hipnoză Clinică și Terapie Eriksoniana. Formarea sa ca psihoterapeut cuprinde printe altele și stagii de pregătire în psihoterapii scurte, orientate pe ghidarea clientului spre a-și identifica resurse și a găsii soluții pentru probleme punctuale, psihosomatoterapie și voluntariat la Spitatlul Clinic de Psihiatrie ” Prof. Dr. Al. Obregia” . 
  
 Este membru al Colegiului Psihologilor din România, Asociației de Relaxare, Hipnoză și Terapie Eriksoniana și Federației Române de Psihoterapie. 
  
 Experiență sa de peste 10 ani include consiliere și psihoterapie individuală, de cuplu și consiliere parentală. 
  
 Andreea crede că oamenii au resursele necesare pentru a găsi soluții la problemele cu care se confruntă, cadrul și relația terapeutică facilitând accesul către acestea. Ea afirmă adesea că  dacă oamenii ar vorbi cu sinceritate despre gânduri, emoții și sentimente, dacă ar depune efort să înțeleagă mai mult și dacă ar fi mai deschiși  ar putea schimbă în bine situațiile nesatisfăcătoare în care, uneori, se află.  

Info

Andreea Oprea

0724 519 170